Offentlig och kommersiell miljö

Designers Saturday

3 designdagar i Oslo centrum, stanna till vid stoppsted 6 på Designers Saturday.
www.designerssaturday.no/


På 25e våningen i Gothia Towers i Göteborg ligger Upper House Dining med bar och lounge.

Förutom en svindlande milsvid utsikt, en kreativ meny och spännande atmosfär finns här även en terrass. Här passar möblerna från High-Tech serien in väldigt fint, och med sin tidlösa design sitter du både fint och bekvämt vare sig du dricker bubbel eller inte. Bästa platsen för nyårsraketerna!


Konsthallen Artipelag på Värmdö utanför Stockholm

Artipelag erbjuder konstutställningar, teater- och kulturuppsättningar och vällagad mat i restaurangen. Konsthallen ligger varsamt placerad mellan klippor och tallar med en fantastisk utsikt över Baggensfjärden.

På uteserveringen på övre våningen står en hel radda specialbeställda Fåtölj A2 på skifferplattorna. Stolarna med det grå träet och de svarta stativen blir extra eleganta med de svarta skifferplattorna och den konstfulla fasaden som fond. Denna färgkombination togs fram speciellt för att passa in och förstärka känslan i de mycket genomtänkta omgivningarna kring Artipelag. Kombinationen med de populära, sviktande stolarna, restaurangens meny och omgivningarna skapar en skandinavisk, tidlös, genuin, kreativ och harmonisk känsla. Och visst blir både mat och utsikt ännu lite bättre, om du kan sitta bekvämt och njuta av det.


Svenska institutet i Paris

Svenska institutet i Paris är Sveriges enda kulturhus i utlandet och besöks årligen av drygt 100 000 personer. I det magnifika palatset hålls konstutställningar, konserter och företags-evenemang. På innergården finns även publiksuccén Café Suédois som valde att möblera sin fina kullerstensgård med vita klassikermöbler från Grythyttan Stålmöbler.

Caféets gäster tilltalas av den vackra omgivningen, den familjära stämningen och hembakade svenska specialiteter som gubbröra och välfyllda köttbullesmörgåsar med rödbetssallad. Många är också nyfikna på möblerna som uppskattas av parisare i alla åldrar.