Stolen High-Tech är en populär, stilren möbel i industriell stil som passar både inomhus och utomhus. På Stockholm Furniture Fair visade vi nya ytbehandlingar på stolen, som ger den ett helt nytt uttryck. Spännande ytbehandlingar som Termoplast och FlexFlock ger oändligt många nya möjligheter för dig som arbetar med inredning.
Genom att spruta Termoplast på den heta stålstolen får den en mycket slitstark plastyta. Ytan har en hög nötningshållfasthet och slagseghet med mycket bra kemikaliebeständighet. Materialet finns i ett stort urval av kulörer enligt RAL-skalan.
Vid så kallad flockning sprutas stolen först med lim, och därefter med fiber och ger en yta som sammet. Även här är det upp till beställaren att bestämma färg. Det industriella, kalla stålet kan bli färgglatt och lekfullt, eller sobert diskret. Här finns alla möjligheter att låta kreativiteten komma fram.
Nyfiken på ytbehandlingar? Har du något projekt på gång? Ring oss så kan vi diskutera de bästa lösningarna! Telefon till VD Karl Lindqvist: 0591-632 41.

thermoplast

Flexflock